Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Ο χορός 2009 του Συλλόγου μας


Φέτος, το 2009, ο μεγάλος χορός μας, ο 1ος της δεύτερής μας 100ετίας,
θα γίνει το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, στις 9.00 μ.μ.,
στην όμορφη και πολύ ζεστή αίθουσα Janni’.
Η αίθουσα βρίσκεται επί του δρόμου προς Θέρμη από τα κοιμητήρια Αναστάσεως, 3,5 χλμ. μετά από αυτά, 1,2 χλμ. μετά τα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη & 0,8 χλμ. πριν τη Θέρμη, όπως διαφαίνεται στην αεροφωτογραφία.
Οι χώροι στάθμευσης είναι άφθονοι, το φαγητό και το σέρβις εγγυημένης υψηλής ποιότητας. Επομένως, οι κυρίες, δεσποινίδες και πεθερές (νυν και μέλλουσες), ας αρχίσουν τις δίαιτες και να καλούν μοδίστρες γιά να ράψουν τις τουαλέττες τους, οι χορηγοί και δωρητές ας αρχίσουν να σκέπτονται και να συσκέπτονται για τα μεγέθη και τις ποσότητες των δώρων τους, τα αρνιά της λαχειοφόρου μας άρχισαν να βελάζουν σπαρακτικά. Οι μουσικοί μας άρχισαν ήδη να κουρδίζουν τα όργανά τους, τα χορευτικά μας άρχισαν να ζεσταίνουν τους μυς τους και όλοι εμείς, ας αρχίσουμε να ακονίζουμε το κέφι μας.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου κατάφερε να κρατήσει την τιμή της πρόσκλησης
για 4η συνεχή χρονιά στα 25 €, με απεριόριστη ποσότητα ποτών δωρεάν.
Επίσης, όσοι ερωτευμένοι θεωρούν ότι γιορτάζουν εκείνη την ημέρα (είναι του καθολικού Αγίου Βαλεντίνου), ας εκφράσουν την αγάπη τους στο ταίρι τους, χορεύοντας και πίνοντας μαζί μας. Σημειώστε την ημερομηνία.







.


to p;inv

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Κοπή πίττας 2009

Ο Σύλλογός μας θα κόψει την παραδοσιακή του Λιβαδιώτικη βασιλόπιττα (κρεατόπιττα πάντα), την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009, στις 11.30 π.μ. στη λέσχη μας.

Ο τυχερός που θα του πέσει το φλουρί, θα κερδίσει ένα μεγάλο δώρο-έκπληξη.

Ελάτε όλες και όλοι να μας ευχηθείτε και να σας ευχηθούμε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Σας περιμένουμε με χαρά.