Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013


Ανακοίνωση Εκδηλώσεων

Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Λιβαδιωτών Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 2 Μαρτίου 2013 στην αίθουσα εκδηλώσεων ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ του ξενοδοχείου ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΝ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παρουσίαση των χορευτικών τμημάτων του συλλόγου, πλούσια λαχειοφόρο, προσεγμένο γεύμα με απεριόριστο κρασί και ζωντανή  Λιβαδιώτικη μουσική μέχρι πρωίας. Ώρα έναρξης του χορού είναι η 20:30 μ.μ. Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη, για να γλεντήσουμε με την καρδιά μας και να ενισχύσουμε την προσπάθεια του συλλόγου μας. Εμείς οι Λιβαδιώτες έχουμε τον τρόπο να διασκεδάζουμε ακόμη και σε δύσκολες περιόδους. Σας περιμένουμε όλους.



Μια ακόμη ενδιαφέρουσα δράση ξεκινάει στο Σύλλογο μας για τους μικρούς μας φίλους. Εργαστήρι δημιουργικής γραφής για παιδιά Δημοτικού με την Γλυκερία Γκρέκου ( δασκάλα και συγγραφέας παιδικών βιβλίων).
Το εργαστήρι απευθύνεται σε παιδιά Α, Β και Γ Δημοτικού και πάνω και θα πραγματοποιείται δυο φορές το μήνα στο χώρο του Συλλόγου. Σκοπός αυτής της δράσης είναι να φέρουμε τα παιδιά σε επαφή με τον συναρπαστικό κόσμο των βιβλίων και να τα βοηθήσουμε να αναπτύξουν δεξιότητες γραφής μέσα από το παιχνίδι και τη φαντασία τους.
Η πρώτη συνάντηση έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί.
Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή (δωρεάν), ας απευθυνθούν στο Δ.Σ.