Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014


Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Το 3ο Πρωτάθλημα ξεκινάει. Δηλώστε συμμετοχή.

Ανακοίνωση

Στα τέλη Νοέμβρη 2014 στο χώρο της λέσχης του Σ.Λ.Θ. θα ξεκινήσει το 3ο πρωτάθλημα τάβλι. Οι ταβλαδόροι, μικροί, μεγάλοι, επαγγελματίες και ερασιτέχνες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως την Κυριακή 30 Νοε 2014. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν κατά τη διάρκεια των μηνών Δεκέμβριος 2014, Ιανουάριος, Φεβρουάριος 2015. Αναλόγως των συμμετοχών θα ανακοινωθούν και οι ακριβείς ημερομηνίες.


Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα μέλη του ΔΣ, καθώς και στον υπεύθυνο του κυλικείου.  

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Τα νέα του ΣΛΘ


Τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου αγκάλιασαν για άλλη μια φορά τις δραστηριότητες μας. 

Η χρονιά έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά για τα χορευτικά τμήματα. Το τμήμα των νεολαίων φοιτητών έχει κάνει δυναμική επανεκκίνηση, τους ευχόμαστε να συνεχίσουν έτσι θερμά με τον ίδιο ενθουσιασμό όλη τη χρονιά. Επίσης μεγάλη συμμετοχή έχουν τα μουσικά τμήματα, τα παιδιά που τα παρακολουθούν πληθαίνουν συνεχώς. Τα εύσημα μας στους δασκάλους μας, Λίτσα Τσανούσα και Γιάννη Μένο.

Ο Γιώργος Καρατζίκας έφτιαξε μια όμορφη καινούργια βρυσούλα για να δροσίζονται τα παιδιά μετά το χορό και το παιχνίδι, τον ευχαριστούμε πολύ.
Ο Γκατζούνης Αθανάσιος του Κων/νου, προσφέροντας για αρκετές μέρες αφιλοκερδώς τις επαγγελματικές του γνώσεις, βελτίωσε το προβληματικό ηλεκτρολογικό μας δίκτυο. Το ευχαριστώ εκ μέρους μας είναι απλά λίγο.

Ο αγαπητός μας διδάσκαλος κ. Κώστας Προκόβας παρέδωσε στο ΔΣ του συλλόγου το ανανεωμένο και συμπληρωμένο λεξικό της Κουτσοβλαχικής του Λιβαδίου Ολύμπου, παραχωρώντας για άλλη μια φορά τα πνευματικά δικαιώματα στο ΣΛΘ. Τις θερμές μας ευχαριστίες για την αμέριστη προσφορά του στην πολιτιστική κληρονομιά του συλλόγου, του χωριού που τόσο αγαπάει και όλων όσων έχουν βλάχικο αίμα μέσα τους. Ο σύλλογος με τη νέα χρονιά θα οργανώσει μια ομιλία του καθηγητή κ. Κώστα Προκόβα για την ελληνική γλώσσα στη σύγχρονη εποχή.

Με ενέργειες του παλιού μας προέδρου κ. Γιώργου Συνεφάκη υπάρχει πολλή θετική ανταπόκριση από το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης για χρηματοδότηση της έκδοσης του βιβλίου του δασκάλου συγγραφέα κ. Γρηγορίου Βέλκου για το τραγικό τέλος της οικογένειας του Γεωργάκη Ολύμπιου. Ο κ. Βέλκος έχει παραχωρήσει τα πνευματικά δικαιώματα στο ΣΛΘ.

Η συνεστίαση του συλλόγου στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Με την παρουσία του μας τίμησε ο γ.γ. Υποδομών και Έργων κ. Σιμόπουλος, στον χαιρετισμό του μας ανακοίνωσε ότι η χρηματοδότηση του δρόμου Λιβάδι - Σαραντάπορο έχει ήδη ενταχθεί στα εγκεκριμένα προγράμματα.

Παρόντες ο παλιός και ο νέος μας λεσχιάρχης. Ο Βάσος και η Ντίνα Θεοδωρή που χρόνια υπηρέτησαν το Σύλλογο, τελευταία τους ευγενική προσφορά το μοτέρ για το ψυγείο του κυλικείου, τους ευχαριστούμε θερμά για άλλη μια φορά. Ο νέος μας λεσχιάρχης που "έτρεξε"  για την επιτυχία της εκδήλωσης , Λάζαρος Μπάμπας του Βασιλείου, του ευχόμαστε σιδεροκέφαλος.

Τις θερμές μας ευχαριστίες  σε όλους όσους συνέβαλαν να πραγματοποιηθεί αυτή η όμορφη σύναξη. Ο Μπάμπης Χαρίσης και το ζαχαροπλαστείο Μίλτος που οργάνωσε το μενού. Ο Κώστας και Βαγγέλης Φαρδής που πρόσφεραν τα ψωμιά. Ο Ηλίας Χάσκος  ( Σαλάτες Ήλιος ) που πρόσφερε τις αλοιφές. Οι γυναίκες του ΣΛΘ που ετοίμασαν τα νόστιμα γλυκά και επιδόρπια.
Ο Γιώργος Φακαλής, η γυναίκα του Γιούλα και τα παιδιά της κομπανίας τους που μας ανέβασαν το κέφι με την μουσική τους.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους παρευρέθηκαν και στήριξαν έμπρακτα για άλλη μια φορά το ΣΛΘ. Αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πόσο σημαντική είναι η ύπαρξη του συλλόγου για τη συνεύρεση, την επικοινωνία και το δυνάμωμα των σχέσεων μεταξύ των μελών και φίλων.


Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Πήγε πολύ καλά !!!!

Η πρώτη εκδήλωση του συλλόγου μας, μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα,  πήγε καλά. Η κυριακάτικη μεσημεριανή συνεστίαση, με όμορφη μουσική και νόστιμο φαγητό, στις 9/11/14 άρεσε δε όλους. Τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου γέμισαν και τις δυο αίθουσες μας. Ιδιαίτερα ευχάριστη υπήρξε η παρουσία των νέων και των φοιτητών του συλλόγου μας. Το ΔΣ ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.   


Η προετοιμασία

Το μενού 


Όμορφες Παρέες

 Όμορφες Παρέες


Τα νιάτα

Τα παιδιά μας 

Ο Φακαλής Γιώργος και η μουσική παρέα του 
Οι αφανείς ήρωες